Print opties

Sluiten

Pasta met garnalen

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar bij het afgieten een kopje van het kookvocht. Pel en snipper ondertussen de ui. Pel de knoflook en hak fijn.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur. Bak de garnalen 1 min. per kant aan. Zet het vuur laag, voeg de ui en knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg de kookroom toe en laat 5 min. rustig doorkoken op laag vuur.
3
Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas. Voeg het kookvocht en de spinazie toe aan de garnalen, laat in 2 tot 3 min. slinken. Voeg de tagliatelle en chilivlokken toe en warm nog 1 min. door.
4
Verdeel de tagliatelle over de borden. Serveer met de Parmezaanse kaas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.