Print opties

Sluiten

Pasta met groene asperges en feta

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een half kopje kookvocht (per 2 personen) op bij het afgieten.
2
Pel en snipper de witte ui en pel en hak de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de ui en knoflook. Voeg de aspergetips toe en breng op smaak met peper en zout. Bak 3 min.
3
Mix de pesto met de crème fraîche en voeg samen met de gekookte pasta en een beetje van het kookvocht toe aan de pan. Mix en voeg eventueel nog extra kookvocht toe als je de saus wat smeuïger wil maken.
4
Verdeel de pasta over de borden en verbrokkel de feta eroverheen. Pluk de blaadjes van de basilicum. Garneer de pasta met de pijnboompitten, basilicum en wat peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.