Kook de fusilli in water volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente. Dit duurt ongeveer 10 min. Bewaar een kopje kookvocht (per 2 personen) en giet de pasta af.
2
Verhit ½ van de olijfolie in een pan en bak de kipfilet haasjes rondom bruin voor 5 min. Meng de honing, harissa en chilivlokken en voeg toe aan de pan. Bak de kipfilet verder gaar voor 3 min. Haal de kip uit de pan. Snijd de halloumi in blokjes en bak goudbruin in dezelfde pan. Dit duurt 5 min.
3
Pel en snipper de ui en pel en hak de knoflook fijn. Snijd de zongedroogde tomaten fijn. Verhit een pan met de overige olijfolie en fruit de ui en knoflook voor 3 min. Voeg de kookroom en zongedroogde tomaten toe en laat het geheel zachtjes pruttelen voor 3 min.
4
Voeg de gekookte pasta, kip en halloumi toe aan de saus en meng goed. Voeg indien nodig wat kookvocht toe om de saus smeuïger te maken. Roer de Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout.
5
Hak de peterselie fijn. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.