Print opties

Sluiten

Pasta met kikkererwten en spinazie

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Pel en snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes en de champignons in plakjes.
2
Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan. Fruit de ui en de paprika 3 min. Voeg de champignons toe en bak nog 3 min. Spoel de kikkererwten af en laat ze goed uitlekken.
3
Voeg de spinazie in 2-3 porties toe en laat het blad al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg ook de roomkaas en het water toe en verwarm op laag vuur tot de kaas is gesmolten.
4
Schep de kikkererwten erdoor, verwarm nog 2 min. en breng op smaak met peper.
5
Schep de pasta op 4 borden. Verdeel de romige spinazie met de kikkererwten over de tagliatelle.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.