Print opties

Sluiten

Pasta met roerbakgroenten en spinaziepesto

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Was de spinazie en laat goed uitlekken. Rasp de pecorino en de gele schil van de citroen. Pers het sap van de citroen.
3
Rooster de pijnboompitten licht bruin in een droge koekenpan en zet apart.
4
Pel de knoflook. Maal de spinazie, 2/3 van de pecorino, knoflook, geraspte citroenschil, citroensap, pijnboompitten en de olijfolie tot een pesto in de keukenmachine.
5
Verhit 1 el olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de groenten 4 min., halveer de cherrytomaten en voeg toe. Bak de tomaten 2 min. mee.
6
Draai het vuur laag en voeg de pasta en spinaziepesto toe. Roer het geheel goed door. Serveer de pasta met de overige pecorino.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.