Print opties

Sluiten

Pasta met spinazie en citroenboter

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Zet een grote pan water op voor de pasta. Smelt de roomboter in een kleine steelpan. Snijd de helft van de citroen in partjes. Rasp de schil van de rest van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en voeg toe aan de boter.
2
Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Scheur de mozzarella in grove stukken.
3
Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
4
Verhit de helft van de citroenboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de spinazie toe en laat slinken.
5
Roer de spinazie door de pasta. Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de mozzarella over de pasta. Schenk de rest van de citroenboter over het geheel en maak af met maanzaadjes. Serveer met een partje citroen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.