Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en hak de hazelnoten en pistachenoten fijn.
2
Kook de pasta in water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olijfolie in een grote koekenpan en bak de pompoenblokjes 5 min. met het venkelzaad, de oregano en knoflook.
3
Voeg de vegan Kipstuckjes en cherrytomaten toe en bak nog 5 min. Breng op smaak met peper en zout.
4
Neem de pan van het vuur en voeg de babyspinazie, citroenrasp, pasta en vegan roomkaas toe. Roer alles goed door elkaar.
5
Verdeel de pasta over een grote ovenschaal en verdeel de vegan geraspte kaas en de noten erover. Bak de pasta ongeveer 25 min. in het midden van de oven.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.