Rasp de bloemkool. Pel de knoflook en hak fijn. Hak de rode peper fijn. Pluk de takjes peterselie en hak fijn. Hak de amandelen fijn. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter).
2
Breng een grote pan water aan de kook voor de spaghetti. Verhit de helft van de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de bloemkool 3 min. aan. Voeg de knoflook en rode peper toe en bak 2 min. mee. Voeg de gerookte amandelen en panko toe en bak 2 min. mee. Voeg de peterselie en citroenrasp toe en schep het geheel uit de pan.
3
Kook de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas.
4
Meng de helft van de pangrattato en de rest van de olijfolie door de spaghetti. Verdeel de spaghetti over de borden en schep de rest van de pangrattato over de pasta. Serveer met de rucola en Parmezaanse kaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.