Print opties

Sluiten

Pasta pesto met tomaatjes, mozzarella en puntpaprika

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Breng een ruime pan water aan de kook en kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
2
Laat ondertussen de mozzarella goed uitlekken. Halveer de kerstomaatjes en snijd de puntpaprika in ringen.
3
Doe de penne in een grote kom en besprenkel met de olijfolie. Meng de pesto alla genovese door de pasta. Voeg ¾ van de kerstomaatjes, mozzarella en puntpaprika toe en meng goed door elkaar.
4
Verdeel de pasta pesto over de borden en garneer met de overige kerstomaatjes. Pluk de basilicum en maak de pasta af met de basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.