Print opties

Sluiten

Pasta Romana met oesterzwam

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Zet 2 grote pannen water op en breng aan de kook. Pel en snipper de ui en knoflook fijn. Scheur de oesterzwammen in kleine stukjes.
2
Verhit ½ van de olijfolie en de roomboter in een grote pan op middelhoog vuur en bak hierin de oesterzwammen 5 min. aan. Draai het vuur laag en voeg de gesnipperde ui, knoflook, paprikapoeder en Italiaanse kruiden toe. Bak nog 3 min. mee.
3
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een klein kopje kookvocht van de pasta op tijdens het afgieten. Snijd de broccoli in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.
4
Voeg de kookroom toe aan de paddenstoelen. Breng op smaak met peper en zout.
5
Meng de gekookte pasta en broccoli door de paddenstoelen. Voeg het opgevangen kookvocht van de pasta toe om het smeuïg te maken.
6
Meng de rucola met de rest van de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Halveer de halfgedroogde tomaten.
7
Serveer de pasta met de rucola en halfgedroogde tomaten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.