Print opties

Sluiten

Pasta uit de oven met broccoli, brie en zongedroogde tomaatjes

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200˚C. Breng in 2 pannen ruim water aan de kook. Kook de penne al dente (beetgaar) in 8 minuten, giet af en zet apart. Blancheer nu de broccoli 5 à 6 minuten, giet af en voeg toe aan de pasta. Snijd intussen de sjalotten in halve ringen.
2
Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de gesneden sjalotten 2 minuten. Hak de tijm, knoflook en rozemarijn fijn, voeg dit samen met het chilipoeder toe aan de koekenpan en bak dit nog 1 minuut mee. Snijd ondertussen de champignons in kwarten, voeg toe en bak 5 minuten mee.
3
Snijd de roombrie in blokjes. Voeg de helft van de roombrie, het champignonmengsel, de zongedroogde tomaatjes en de broccoli toe aan de penne, meng goed door elkaar. Voeg naar smaak wat peper en zout toe.
4
Verdeel het pastamengsel over een grote ovenschaal en verdeel de cashewnoten en de andere helft van de brie eroverheen.
5
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en bak het 15-20 minuten in de oven, tot de brie goudbruin is.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.