Print opties

Sluiten

Pastasalade met gerookte kip en abrikoos

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediƫnten

2 personen
Ingrediƫnten
Extra benodigdheden
1
Zet een pan water op voor de pasta. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Meng het citroensap met de honing en voeg langzaam de olijfolie toe. Pluk de takjes basilicum, snijd de helft fijn en meng samen met de citroenrasp door de dressing.
2
Verhit een grillpan op middelhoog vuur. Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking en spoel koud. Snijd de gerookte kip in plakjes. Snijd de bosui in dunne, schuine ringen. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Halveer de abrikozen, verwijder de pit en snijd in partjes. Gril de abrikozen 1 tot 2 min. per kant.
3
Meng de fusilli, gerookte kip, abrikozen, bosui en mesclun met de citroen-basilicum dressing. Verdeel de salade over de borden. Verkruimel de feta en verdeel over de salades. Verdeel de pijnboompitten over de salades en maak af met de blaadjes basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.