Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.
2
Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Verhit ¼ van de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kipfiletreepjes in 6 min. rondom bruin. Voeg de paprika- en knoflookpoeder toe en bak nog 2 min. mee.
3
Rasp de schil van de citroen en pers het sap in een hoge maatbeker. Scheid de eidooier van het eiwit en voeg de dooier toe aan het citroensap. Pel de knoflook en voeg deze samen met de mosterd toe.
4
Mix het geheel glad met een staafmixer. Voeg nu beetje bij beetje de overige zonnebloemolie toe. Blijf mixen tot een gladde dressing.
5
Snijd de tomaten in partjes. Meng de pasta, kipfilet, tomaten en veldsla tot een salade. Breng de salade op smaak met de zelfgemaakte knoflookdressing.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.