Pastinaakpuree met gemarineerde kastanjechampignons
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de pastinaak en aardappelen, snijd in stukken van 3 cm en spoel af. Zet de pastinaak en aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook in 15 min. gaar.
2
Snijd ondertussen de kastanjechampignons in plakken. Ris de blaadjes van de tijm en meng deze door de sojasaus. Voeg hier de kastanjechampignons aan toe en laat 5 min. marineren.
3
Verhit een pan met de zonnebloemolie en bak de kastanjechampignons en marinade 3 min. Plaats vervolgens de zalm met de huidkant naar beneden in de pan en bak deze in 7 min.
4
Giet de pastinaak en aardappelen af en stamp tot een grove puree.
5
Serveer de pastinaakpuree met de zalm en kastanjechampignons.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.