Print opties

Sluiten

Pastinaaksoep met crispy chili olie

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de pastinaak en snijd in kleine stukken. Pel de ui en snijd klein. Snijd de prei in kleine stukken. Pel de knoflook en snijd in kwarten.
2
Verhit een soeppan met de olijfolie op middelhoog vuur en bak de groenten met het laurierblaadje, rozemarijn, tijm en knoflook 10 min. Voeg de groentebouillon, room, pastinaak, ui en prei toe en kook de groenten gaar op laag vuur.
3
Neem de takjes kruiden uit de pan en pureer de soep met behulp van een staafmixer tot de gewenste dikte. Giet hem eventueel door een fijne zeef. Breng de soep op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de soep over de kommen en garneer met de crispy chili olie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.