Print opties

Sluiten

Patatas a la Riojana

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snijd de ui in halve ringen. Pel en hak de knoflook fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Verhit de olijfolie in een ruime pan en fruit de ui, knoflook en paprika.
2
Snijd de chorizo in plakjes. Voeg toe aan de pan en bak 5 min. mee. Voeg het paprikapoeder en chipotle- of choricero pasta toe en bak 1 min.
3
Schil ondertussen de aardappelen, snijd in grove stukken en voeg toe aan de pan. Roer het geheel door en schenk de kippenbouillon erbij. Voeg het laurierblaadje toe en laat het geheel 30 min. zachtjes koken tot de aardappelen gaar zijn en de saus licht is ingedikt. Breng op smaak met peper en zout en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.