Mix de sojasaus met de five spice in een kommetje. Gebruik een keukenborsteltje om de eendenborst ermee te bestrijken. Leg met de kant van het vel naar boven en laat de smaken 30 minuten (of een hele nacht) marineren.
2
Snijd de komkommer in dunne reepjes. Schil de Cantaloupe meloen en snijd in dunne reepjes. Snijd het groen van de bosui en snijd in fijne ringetjes. Zet apart.
3
Verwarm de oven op de grillstand, te herkennen aan het symbool met bovenaan een volledig geribbelde lijn. Verwarm de olijfolie in een ovenbestendige pan op medium-hoog vuur. Schroei de eendenborst met het vel naar beneden in de hete olie en bak ongeveer 6 min. Is de onderkant mooi crispy, draai de eendenborst dan om en plaats 3 min. onder de warme grill van de oven. Haal uit de oven en laat de eendenborst 10 min. afkoelen op een snijplank. Snijd in dunne reepjes.
4
Ontdooi de flensjes en bak ze in een droge koekenpan knapperig. Verdeel over de flensjes de hoisinsaus, komkommer, Cantaloupe meloen, bosui en crispy eendenborst.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.