Print opties

Sluiten

Penne all’uovo met pesto alla Genovese

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de pasta gedurende 11 min. zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.
2
Snijd ondertussen de kipfilet en de paprika in blokjes. Snijd de courgette in plakjes. Scheur de blaadjes basilicum en rasp de Parmezaanse kaas.
3
Verhit de helft van de olijfolie in een hapjespan en bak de kipfilet, paprika en courgette goudbruin.
4
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de tros cherrytomaten in een ovenschaal en besprenkel met de overige olijfolie. Gril de tros cherrytomaten voor ongeveer 10 min. in de oven.
5
Meng de penne met de Pesto alla Genovese. Voeg vervolgens de kip, paprika, courgette en de helft van de cherrytomaten (zonder takjes) toe. Bewaar de andere helft van de cherrytomaten voor de garnering.
6
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de tros cherrytomaten, de versgeraspte Parmezaanse kaas en de gescheurde basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.