Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
2
Verwijder ondertussen het vel van de chorizo, snijd de worst in de lengte in vieren en snijd in stukjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo in 5 min. uit.
3
Pel en snijd ondertussen de uien in halve ringen. Halveer de tomaten. Neem de chorizo met de schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat het bakvet in de pan en bak hierin de ui 2 min. Voeg de tomaat toe en bak nog 2 min. Schenk de kookzuivel erbij en breng aan de kook.
4
Giet de pasta af en schep met de chorizo door de roomsaus. Breng op smaak met peper. Schep de rucola erdoor, verdeel over diepe borden en bestrooi met de kaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.