Print opties

Sluiten

Penne pasta Pesto alla Genovese

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 11 minuten, voor een 'al dente' bite.
2
Snijd de kipfilet in blokjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de courgette in plakjes. Verhit ½ van de olijfolie in een pan en bak de kipfilet, paprika en courgette goudbruin.
3
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de tros cherrytomaten in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Gril de tros cherrytomaten voor ongeveer 10 min.
4
Meng de penne met de Pesto alla Genovese. Voeg de kip, paprika, courgette en ½ van de cherrytomaten (zonder takjes) toe.
5
Verdeel de pasta pesto over de borden en garneer met de overige cherrytomaten en breng op smaak met geraspte Parmezaanse kaas en blaadjes gescheurde basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.