Perzik carpaccio met serranoham, burrata en focacciacroutons
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de focaccia in dunne plakjes. Verhit de boter in een pan op middelhoog vuur en bak de focaccia krokant en goudbruin. Laat uitlekken op een keukenpapiertje.
2
Maak ondertussen de dressing door de vergine olijfolie met de mosterd, balsamicocrème en een snuf peper en zout in een kommetje te roeren.
3
Snijd de perziken in heel dunne plakjes en gooi de pitten weg. Verdeel over borden, gevolgd door de serranoham. Snijd de burrata in stukjes en verdeel over de borden. Garneer met de focacciacroutons.
4
Pluk de blaadjes van de basilicum. Verdeel de dressing over de perzik carpaccio en maak af met de basilicum.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.