Verwarm de oven op 180 °C. Zorg dat alle kruiden goed gewassen en uitgelekt zijn.
2
Snijd de groene kruiden één keer door en gebruik een hakmolen om de kruiden grof te hakken. Heb je geen hakmolen? Dan snijd je de kruiden grof met een mes.
3
Doe de gehakte ingrediënten in een grote kom en voeg zout toe. Proef en voeg zo nodig naar smaak meer zout toe.
4
Breek de eieren los in een andere kom. Voeg de kurkuma, bakpoeder, olie toe en klop het luchtig. Meng het goed met de gehakte kruiden en schep het over in een met bakpapier bedekte ovenschaal.
5
Zet de ovenschaal in het midden van de oven bak voor ongeveer 20 tot 25 min. Om er zeker van te zijn dat de kuku gaar is kan je er met een satéprikker of mes in prikken. Als het er droog uitkomt is het gaar. Laat de kuku afkoelen voordat je het aansnijdt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.