Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakjes.
2
Rol het croissantdeeg uit en snijd driehoeken uit over de stippellijnen. Neem een driehoek en leg hem met de punt naar boven voor je neer. Besmeer de onderkant met ⅙ van de pesto en beleg de driehoek met ⅙ van de tomaat en ⅙ van de mozzarella. Rol de driehoek omhoog op richting de punt, zodat je de vorm van een croissant krijgt. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en herhaal voor de overige croissants.
3
Klop het ei los en besmeer de croissants er rondom mee. Top af met de Italiaanse kruiden en schuif voor 15 min. in de oven. Laat 5 min. afkoelen en serveer met de tomatensaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.