Print opties

Sluiten

Pestoboter

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

1 stuk
Ingrediënten
1
Rooster de pijnboompitten in een droge bakpan op laag vuur en laat de boter op kamertemperatuur komen.
2
Klop de roomboter op in de keukenmachine of in een kom met behulp van een mixer. Wanneer de boter lichter wordt van kleur is deze genoeg opgeklopt.
3
Pluk de blaadjes basilicum en pel de knoflook. Maal deze fijn met de geraspte kaas, knoflook en olijfolie in de foodprocessor of met een staafmixer.
4
Schep de pesto door de opgeklopte boter en breng op smaak met zeezout.
5
Serveer de pestoboter direct met een stukje brood of maak er een rol van om te bewaren.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.