Snijd de radijs in plakjes op de mandoline. Maak de peultjes schoon en snijd de snijbonen schuin.
2
Snijd de kippendij in blokjes van 2 cm, meng met de pikante kipkruiden en laat 10 min. marineren in de koelkast.
3
Breng een pan met water aan de kook, zet hier het stoommandje op en stoom de snijbonen 7 min. Voeg na 3 min. de peultjes toe en stoom beetgaar. Haal de groenten uit het stoommandje.
4
Verhit een pan met de olijfolie en bak de kippendij 10 min. goudbruin en gaar.
5
Meng de peultjes en snijbonen met de radijs en sojabonen. Breng op smaak met peper en zout.
6
Verdeel de salade en kippendij over de borden. Verdeel de tuinkruidendressing over de salade.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.