Print opties

Sluiten

Pickle boats met tonijnsalade, radijs en furikake

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Laat de augurken uitlekken en snijd ze in de lengte doormidden. Gebruik een theelepel om voorzichtig het midden van elke augurkhelft uit te hollen zodat er ruimte ontstaat voor de vulling. Zorg ervoor dat de randen stevig blijven.
2
Doe de tonijn samen met de mayonaise en peper en zout in een mengkom. Pel en snipper de rode ui heel fijn en voeg toe aan de kom. Roer alles goed door elkaar en lepel in elke augurk wat van het mengsel.
3
Snipper de radijs fijn en verdeel die op de tonijnsalade. Maak de pickle boats af met de furikake. Snijd de bosui in sliertjes en decoreer de pickle boats ermee.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.