Print opties

Sluiten

Pikante kip met tzatziki en frisse salade van mango en radijs

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Rasp de komkommer met een grove rasp, voeg toe aan een zeef en laat voor 10 min. het vocht van de komkommer uitlekken. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter).
2
Pel en snijd ondertussen de knoflook fijn, meng dit samen met de uitgelekte komkommer, Verstegen Zwarte peper en Verstegen Zeezout door de Griekse yoghurt en meng de citroenrasp erdoorheen.
3
Rooster het Verstegen Sesamzaad in een droge koekenpan goudbruin.
4
Meng de kipfilet met de Verstegen Mix voor Kip – Pikant en olijfolie, laat dit 10 min. marineren.
5
Snijd ondertussen de avocado en mango in blokjes, schaaf de radijs met een kaasschaaf of mandoline en meng dit door de ijsbergsla samen met het sesamzaad.
6
Gril de kipfilet op de barbecue in 10 min. gaar, de tijd hangt af van hoe dik de filets zijn. Gril de pitabroodjes voor 6 min. op de barbecue met de deksel erop.
7
Snijd de pitabroodjes in en vul deze met de salade en de helft van de tzatziki. Serveer met de kip en de rest van de tzatziki.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.