Print opties

Sluiten

Pilav gehaktballen

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snijd de ui fijn. Snijd de krulpeterselie grof. Snijd de perziken en paprika in stukken van 2 cm.
2
Verhit een pan met de zonnebloemolie en bak de gehaktballen 3 min. Voeg de ui, paprika, perziken, ras el hanout en tomatenpuree toe en bak 3 min. mee.
3
Meng het groentebouillontablet met het kokende water en blus de gehaktballen af met de groentebouillon. Laat de gehaktballen 10 min. zachtjes gaarkoken.
4
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
5
Verdeel de pilav gehaktballen en rijst over de borden en garneer met de krulpeterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.