Verwarm de oven voor op 180℃. Snijd de broden in dikke plakken van 1 cm. Snijd iedere plak vervolgens in bite-size stukjes, leg op een rooster of bakplaat en besprenkel met een beetje olijfolie. Bak gedurende 6 minuten.
2
Schil de sjalot en hak in grove stukken. Pel het teentje knoflook en hak grof. Meng in een hakmolen of vijzel de basilicum, peterselie, sjalot, knoflook, kappertjes en de olijfolie tot een pesto. Voeg naar smaak peper en zout toe.
3
Zet 3 kommetjes klaar: 1 met bloem, 1 met een losgeklopt ei en 1 met panko. Snijd de mozzarella in 8 plakjes, haal door de bloem, daarna door het ei en dan door de panko.
4
Bak de mozzarella in een koekenpan met wat olijfolie 1,5 minuut aan iedere kant goudbruin.
5
Halveer de plakjes mozzarella. Leg de mozzarella op de broodjes en schep er wat pesto op.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.