Print opties

Sluiten

Pistache ijscoupe

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

6 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Meng de mascarpone met de pistachecrème in een kom tot een gladde pistachevulling. Klop de slagroom met de suiker stijf.
2
Hak de pistachenoten grof en verkruimel de chocolate chip cookies in een kom.
3
Vul de bodems van de glazen met de pistachevulling (gebruik een lange lepel of spuitzak). Verdeel de verkruimelde koekjes erover en lepel of spuit de slagroom erop tot een egale laag. Bestrooi met driekwart van de gehakte pistachenoten. Giet de chocoladesaus erover.
4
Schep in elk glas twee bollen pistache-ijs en garneer met de rest van de pistachenoten. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.