Neem een ruime kom en voeg hier 250 ml Blue Band Finesse 31%, Violife Creamy block, pistachepasta, het vanille-extract en 3 el kristalsuiker aan toe. Mix met een staafmixer in ongeveer 2-3 min. tot een glad en stevig geheel.
2
Maal 200 gr Biscoff® speculooskoekjes fijn of hak fijn met een mes.
3
Verwarm in een klein steelpannetje de Biscoff® speculoospasta tot het zacht en vloeibaar is.
4
Verdeel over elk glas een laagje verkruimelde speculooskoekjes. Drizzle over elk glas ½ eetlepel van de vloeibare speculoospasta. Schep hierover een laag romige pistachevulling. Herhaal deze stap nog een keer.
5
Klop voor de topping 150 ml Blue Band Finesse 31% met 3 el kristalsuiker tot het stijf is. Dit duurt ongeveer 2-3 min. Schep het mengsel in een spuitzak en decoreer elk glas met toefjes opgeklopte Finesse.
6
Drizzle wat van de vloeibare speculoospasta over de topping. Hak de pistachenoten heel fijn en verdeel over de glazen. Decoreer met een Biscoff® speculooskoekje.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.