Print opties

Sluiten

Pistachepasta

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Verdeel de pistachenoten over een met bakpapier beklede bakplaat en schuif voor 10 min. in de oven. Doe de pistachenoten in een keukenmachine en maal in 3 min. tot een gladde pasta.
2
Smelt de witte chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de chocolade gesmolten is. Voeg de witte chocolade, vanille-extract en het zout toe aan de pistachepasta.
3
Giet de pistachepasta in een afsluitbare schone pot en bewaar in de koelkast. In de koelkast wordt hij iets dikker en harder. Wil je hem weer vloeibaar hebben? Verwarm dan de benodigde hoeveelheid in de magnetron.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.