Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd ze in een schone keukendoek warm.
2
Halveer ondertussen de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de komkommer in plakjes.
3
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak paprika 2 min. Bestrooi met de shoarmakruiden. Schep de zwarte kikkererwten erdoor en bak de kikkererwtenshoarma nog 3 min.
4
Pel de knoflook, pers uit boven de Griekse yoghurt en mix goed. Hak de peterselie grof.
5
Verdeel de sla, rode ui, komkommer en kikkererwtenshoarma over de pita’s. Besprenkel met de knoflookyoghurt en bestrooi met de peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.