Print opties

Sluiten

Pita kip ketjap met muntsaus

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snipper de ui en snijd of pers de knoflook. Snijd de kippendijfilets in stukken. Verhit 1/3 van de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook 2 à 3 min. Voeg de kip toe en bak bijna gaar. Voeg vervolgens de ketjap, de helft van de honing, sambal, gember en het citroensap bij de kip. Bak de kip nog 5 min. in de saus.
2
Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de muntsaus door de munt, Griekse yoghurt met wat zout en de overige honing en olijfolie pureren met een staafmixer of in de blender.
3
Snijd de komkommer in de lengte door en snijd in plakjes. Snijd de pitabroodjes open en vul met komkommer, rucola en kip ketjap. Serveer de gevulde broodjes met de muntsaus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.