Print opties

Sluiten

Pita met knoflook garnalen, avocado, rode kool en limoenmayonaise

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de rode kool in dunne repen (eventueel met een mandoline). Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en schil en snijd in plakken. Snijd de koriander grof. Pel de tenen knoflook en plet deze.
2
Dep de garnalen goed droog. Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook toe en bak voor 2 minuten. Voeg de garnalen toe en bak 4 minuten op middelhoog vuur. Haal de garnalen uit de pan en bestrooi met het zout.
3
Meng de sap en zest van de limoen met de mayonaise tot een limoenmayonaise. Meng de helft van de limoenmayonaise met de rode kool tot een salade.
4
Bereid de pita volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel 1 el limoenmayonaise, rode koolsalade, avocado en de garnalen over de pita. Maak af met de verse koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.