Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de bloemkool in roosjes. Snijd de courgette, aubergine en paprika in stukjes. Doe de bloemkool, courgette, aubergine en paprika in een kom. Voeg ½ van de plantaardige olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder en een snufje peper toe.
2
Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ongeveer 25-30 min. in de oven.
3
Bak de pitabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Giet de overige plantaardige olie in een pan en bak de falafel circa 3 min.
5
Snijd de pitabroodjes voor de helft open. Besmeer de pitabroodjes vanbinnen met hoemoes kerrie en hoemoes spicy mango. Beleg met de gegrilde groenten en falafel.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.