Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de komkommer met een dunschiller of kaasschaaf in dunne linten. Halveer de brioche buns.
2
Verdeel de zoete aardappelfriet over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de olijfolie over de zoete aardappelfriet. Breng op smaak met peper en zout, plaats in de oven en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit ondertussen een pan met 2/3 van de zonnebloemolie op middelhoog vuur en bak de hamburgers in 8 min. gaar. Voeg halverwege de baktijd de sambal toe.
4
Verhit ondertussen een pan met de overige zonnebloemolie op middelhoog vuur en rooster de brioche buns goudbruin.
5
Verdeel de sriracha mayonaise, atjar, komkommerlinten en hamburgers over de brioche buns en serveer met de zoete aardappelfriet.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.