Print opties

Sluiten

Pittig hoisin gehakt met snijbonen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwijder de steel van de puntpaprika en snijd in ringen, verwijder de zaadlijsten. Snijd de courgette in halve plakken. Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode chilipeper en snijd fijn. Ris de blaadjes van de takjes basilicum en snijd de steeltjes fijn. Pel de knoflook en snijd fijn.
2
Verhit een pan met zonnebloemolie op hoog vuur. Voeg het gehakt, de knoflook, chilipeper en basilicumsteeltjes toe en rul het gehakt.
3
Voeg de puntpaprika, courgette en snijbonen toe en wok 8 min. mee. Voeg de hoisinsaus toe en bak nog 3 min.
4
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verdeel de rijst over de borden. Schep het hoisin gehakt op de rijst en garneer met de basilicumblaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.