Print opties

Sluiten

Pittig vispannetje met ‘nduja

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Breng een pan met water aan de kook. Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Kook in 12 min. gaar. Giet af en voeg de boter, slagroom, nootmuskaat en een flinke snuf peper en zout toe. Pureer de aardappelen met een stamper en houd warm op laag vuur.
2
Snijd de inktvis in ringen en de zalm in blokjes. Spoel de mosselen schoon onder koud stromend water en gooi de open mosselen weg.
3
Schil en snipper de sjalot en pel en pers de knoflook uit. Verhit de olijfolie in een grote pan op laag vuur en fruit de sjalot en knoflook aan. Voeg de ‘nduja toe en roer met een houten lepel.
4
Voeg de inktvisringen toe en bak in 5 min. gaar. Voeg de blokjes zalm toe en bak 5 min. mee. Voeg het blik tomaten toe en roer door. Voeg de mosselen toe en leg de deksel op de pan. Laat koken tot de mosselen open en gaar zijn. Dit duurt een paar minuten.
5
Snipper de bieslook en garneer over het vispannetje. Serveer met de aardappelpuree.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.