Print opties

Sluiten

Pittige dumplingsoep

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Schil en rasp de gember. Pel en rasp de knoflook. Snijd de chilipeper in schuine ringen, verwijder eventueel de zaadjes.
2
Verhit de zonnebloemolie in een kookpan op middelhoog vuur. Fruit de gember, knoflook en chilipeper 2 min. aan. Draai het vuur laag, voeg het chilipoeder toe en bak 1 min. mee. Blus af met de sojasaus en runderbouillon. Breng het geheel rustig aan de kook.
3
Maak ondertussen de peultjes schoon. Snijd de topjes eraf en trek daarbij de harde draad mee. Voeg de peultjes en gyoza’s toe aan de bouillon, kook nog 4 tot 6 min. door.
4
Snijd de bosui in fijne ringen, voeg samen met de taugé toe aan de bouillon en kook nog 1 min. door.
5
Pluk de takjes koriander. Verdeel de soep over de borden en maak af met enkele blaadjes koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.