Dep de kipfilet droog met keukenpapier. Breng de bouillon in een pan aan de kook en voeg de kipfilet toe. Kook de kipfilet in 15-17 min. gaar.
2
Pel en snipper de ui. Maak de bleekselderij schoon en snijd in dunne plakjes. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd in ringetjes.
3
Verhit zonnebloemolie in een hapjespan. Voeg de ui, bleekselderij en rode peper toe en fruit 3-4 min. op laag vuur. Voeg de komijnpoeder toe en bak al roerend nog 1 min. mee.
4
Voeg de adobo saus en honing toe aan het mengsel van groenten. Voeg de tomatenblokjes toe en kook in 5-6 min. op matig vuur tot een saus. Schep de bonenmix door de saus en verwarm nog 1-2 min. mee.
5
Haal de kip uit de bouillon en trek het vlees uit elkaar met twee vorken. Schep door de chili. Hak de koriander grof en snijd de bosuitjes in ringen. Breng de chili aan op smaak met het sap van de limoen. Serveer met zure room en de tortillachips.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.