Print opties

Sluiten

Pittige Libanese wrap met falafel

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de aubergine over de lengte en snijd in halve maantjes. Halveer de tomatenmix. Hak de dille grof.
2
Verhit een pan met 2/3 van de olijfolie en bak de aubergine en falafel 6 min. Voeg de tomaten toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verhit ondertussen een pan met de overige olijfolie en bak de bloemkoolrijst met de garam masala en de helft van de dille.
4
Bak de Libanese wraps af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verdeel de bloemkoolrijst en falafel met groenten over de Libansese wraps en garneer met de rest van de dille.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.