Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Pittige Libanese wrap met falafel
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1 aubergine
250 gr snoepgroente tomatenmix
3 takjes dille
3 el olijfolie
500 gr falafel hot en spicy
1 snufje Peper en zout
399 gr bloemkoolrijst
1 el garam masala
4 Libanese broden naturel
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de aubergine over de lengte en snijd in halve maantjes. Halveer de tomatenmix. Hak de dille grof.
2
Verhit een pan met 2/3 van de olijfolie en bak de aubergine en falafel 6 min. Voeg de tomaten toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verhit ondertussen een pan met de overige olijfolie en bak de bloemkoolrijst met de garam masala en de helft van de dille.
4
Bak de Libanese wraps af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verdeel de bloemkoolrijst en falafel met groenten over de Libansese wraps en garneer met de rest van de dille.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.