Print opties

Sluiten

Pittige makreelcouscous met sugar snaps

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan water aan de kook voor de sugar snaps. Dop beide uiteinden van de sugar snaps en trek daarbij ook de harde draad eruit.
2
Halveer de komkommer en snijd in schuine plakken. Halveer de cherrytomaten en olijven. Laat de mais uitlekken op een zeef.
3
Breng de groentebouillon aan de kook. Haal de pan van het vuur, voeg de couscous toe en dek de pan af. Laat 10 min. staan.
4
Kook de sugar snaps in 6 min. beetgaar. Pluk de takjes peterselie en voeg de helft samen met de olijfolie in een hoge maatbeker. Pureer met een staafmixer tot een gladde olie. Hak de resterende peterselie grof.
5
Meng de couscous met de sugar snaps, komkommer, cherrytomaten, zwarte olijven, mais en driekwart van de peterselie olie.
6
Verdeel de couscous over de borden. Steek de makreelfilet tussen de couscous. Maak het gerecht af met de rest van de peterselie olie en gehakte peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.