Print opties

Sluiten

Pittige shoarma wraps

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediƫnten

4 stuks
Ingrediƫnten
1
Pel de rode ui en snijd in ringen. Snijd de tomaten in plakken en snijd of trek de bladeren van de kropsla.
2
Verwarm de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de shoarma ongeveer 5 min. tot het goudbruin en krokant is.
3
Warm ondertussen de Libanese broden kort op in een droge koekenpan of in de oven.
4
Pel de knoflook, pers uit en meng met de (vegan) yoghurt. Breng op smaak met zout.
5
Verdeel de sla, ui, tomaat en shoarma over de Libanese broden. Beleg met de srirachasaus en rol op.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.