Print opties

Sluiten

Pittige tofu met naanbrood

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Giet de tofu af en snijd in blokjes van 2 cm. Meng de tofu blokjes met het kerriepoeder, peper en zout.
2
Verhit een pan met 2/3 van de olijfolie en bak de tofublokjes 5 min. Voeg de macaroni-spaghettigroente toe en bak nog 6 min. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verdeel de naanbroden over een bakplaat en bak af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de overige olijfolie in de pan en roerbak de bloemkoolrijst 1 min.
4
Verdeel de naanbroden over de borden en schep de bloemkoolrijst, de groenten en tofublokjes over de naanbroden. Garneer met de salsa.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.