Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Hak de helft van de zongedroogde tomaten fijn. Pluk de takjes oregano. Snijd de kipdijfilet in blokjes van ongeveer 2 cm.
2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar bij het afgieten een kopje van het kookvocht.
3
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kipdijfilet toe en bak in 5 min. rondom bruin. Voeg de ui, knoflook, paprikapoeder, chilivlokken, oregano en gehakte zongedroogde tomaten toe en bak 2 min. mee.
4
Voeg het kookvocht van de pasta en de mascarpone toe en roer door tot een egale saus. Kook 5 min. door op laag vuur. Voeg de gekookte pasta, spinazie en de rest van de zongedroogde tomaten toe en kook 2 min. door.
5
Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas. Serveer de pasta met de Parmezaanse kaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.