Print opties

Sluiten

Pittige visstoof met kabeljauw

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de tomaten in parten. Snijd de broccoli in roosjes van 2 cm en de rode peper in dunne ringen. Ris de blaadjes van de koriander.
2
Rasp de schil van de helft van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Snijd de overige limoen in partjes. Snijd de kabeljauw in stukken van 4 cm.
3
Verhit een pan met de zonnebloemolie op middelhoog vuur en bak de broccoli met de sambal en de helft van de rode peper 3 min. Voeg de tomaten, kabeljauw, limoensap en -rasp, kokosmelk en de helft van de koriander toe. Stoof het geheel gedurende 15 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
4
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
5
Serveer de pittige visstoof met de rijst en garneer met de rest van de koriander, rode peper en limoenpartjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.