Meng de paprikapoeder, komijn en chilipoeder met de sojasaus en honing. Verdeel de marinade over de zalm en laat 30 min. intrekken.
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Plaats de zalm op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 15 min. in de oven.
3
Snijd ondertussen de helft van de limoen in partjes. Pers het sap uit de rest van de limoen. Pluk de takjes koriander en hak de helft fijn. Meng de gesneden rode kool met het limoensap en fijngehakte koriander.
4
Schil de mango en snijd in blokjes. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de tortillawraps 2 min. per kant in de droge pan.
5
Neem de zalm uit de oven en druk deze losjes uit elkaar met behulp van een vork. Verdeel de rode koolsalade over de tortillawraps, gevolgd door de mango en zalm. Verdeel de zure room over de wraps en maak het geheel af met de rest van de koriander. Serveer met een partje limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.