Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen en snijd in stukken van 4 cm. Verwijder de zaadlijst van de rode peper en snijd in ringen. Pel en snijd de knoflook en ui grof.
2
Verdeel de zoete aardappel, rode peper, knoflook, ui en 2/3 van de olijfolie over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 40 min. in de oven.
3
Breng ondertussen een pan met het water en de kokosmelk aan de kook en los de groentebouillontabletten hierin op. Voeg de geroosterde groenten toe en pureer met behulp van een staafmixer tot een egale soep.
4
Breng de zoete aardappelsoep op smaak met ½ van de Verstegen Guilt Free - Hot Chili saus en Verstegen Kurkuma gemalen.
5
Verwarm een droge pan en rooster het Verstegen Sesamzaad in 4 min. goudbruin. Hak de koriander grof.
6
Verdeel de pittige zoete aardappelsoep over de kommen en garneer met de koriander, geroosterd Verstegen Sesamzaad, taugé en de overige Verstegen Guilt Free - Hot Chili saus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.