Print opties

Sluiten

Pizza pasta salade

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Kook de rigatoni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud. Laat goed uitlekken.
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de pepperoni plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pepperoni krokant in 10 min. en laat afkoelen.
3
Halveer de cherrytomaten. Pel en snijd de rode ui in dunne halve ringen. Snijd de olijven in plakjes. Snijd de mini mozzarella doormidden. Hak de blaadjes van de basilicum fijn.
4
Meng de pesto met de mayonaise en melk tot een romige dressing.
5
Doe de rigatoni in een grote kom. Voeg de cherrytomaten, pepperoni, mozzarella, olijven, rode ui en rucola toe. Voeg de dressing toe en meng alles goed door elkaar. Garneer met de basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.